Dva člana Bešiktaša pozitivna na koronavirus
Foto: Partizan.rs

Dva člana Bešiktaša pozitivna na koronavirus

Jedan igrač Bešiktaša i jedan član osoblja kluba zaraženi su virusom korona, objavio je istanbulski tim u subotu.

Prije nekoliko dana stigla je informacija da će se tursko fudbalsko prvenstvo definitivno da nastavi u junu, a klubovi sprovode poslednje pripreme i testiranja pred povrtak na teren, prenosi N1.

Igrač i član osoblja Bešiktaša nemaju nikakve simptome bolesti, a kako se navodi u saopštenju, odmah su poslati na liječenje i pod stalnim su ljekarskim nadzorom.

Lider na tabeli pred prekid sezone Trabzon, branilac titule Galatasaraj, Fenerbahče i Bešiktaš već su ušli u trenažni proces, u malim grupama i pod posebnim mjerama koje je preporučio turski fudbalski savez.

Prethodno je i Fener objavio da je jedna zaposlena osoba u klubu pozitivna na KOVID-19.

Tursko fudbalsko prvenstvo biće nastavljeno 12. juna, igraće se bez publike, a prvi čovjek turske fudbalske federacije Nihat Ozdemir rekao je da se Turska priprema da bude domaćin finala Lige šampiona u avgustu.

Mečeve turskog fudbalskog prvenstva moći ćete, kao i do sada, da pratite ekskluzivno na Sport klubu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.