Uz fizičku distancu na Velikoj plaži može da stane 120.000 gostiju
Ulcinjska Velika plaža

Uz fizičku distancu na Velikoj plaži može da stane 120.000 gostiju

Ulcinjska obala je jedna od najljepših na Jadranu i Mediteranu. Njene plaže su jedinstvene i ljekovite, pjeskovite i kamenite.

Samo Velika plaža ima dužinu od 12 km i prosječnu širinu od 50 metara, što znači da je njena ukupna površina 600.000 metara kvadratnih.

Epidemiolozi preporučuju da se tokom boravka na plaži ili bazenu mora da vodi računa da se održava udaljenost od najmanje dva metra od drugih ljudi.

Ako bi se, dakle, računalo da je svakom gostu, po novim standardima, potrebno pet metara kvadratnih, lako je da se izračuna da samo na Velikoj plaži može u svakom trenutku da boravi 120.000 gostiju.

Još oko 10.000 može da se kupa i odmara na Maloj plaži, u Valdanosu, na Adi, u Borovoj šumi, u Kručama…

Ovo bi svakako trebalo da bude strateška prednosti Ulcinja za ovu i naredne sezone.

Uz, naravno, ljubaznost, visok kvalitet usluga i prihvatljive cijene, dok su sigurnost i čistoća prioriteti za svakog turistu, prenosi Ul info.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.