Ruska majka četvoro djece najljepša žena na svijetu (FOTO)
Ksenija Verbitskaj, Foto: Facebook

Prestižnu nagradu dobila u Bugarskoj

Ruska majka četvoro djece najljepša žena na svijetu (FOTO)

Ksenija Verbitskaja iz Sankt Peterburga pobjednica je ovogodišnjeg takmičenja za izbor "Mrs. Universal Classic", koje je održano u Bugarskoj.

Ova 43-godišnja majka četvoro djece odnijela je pobjedu u konkurenciji među 36 takmičarki.

Ksenija je prošle godine pobijedila na takmičenju "Mrs. St. Peterburg Classic", čime se kvalifikovala da predstavlja svoju zemlju u poslednjoj fazi takmičenja koje je održano od 19. do 21. januara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenia (@verbksenia) on

Za svoj nastup nosila je rusku narodnu nošnju, a predstavljajući svoj talenat otpjevala je pjesmu na španskom jeziku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenia (@verbksenia) on

Uslov za takmičenje na ovom izboru ljepote je da žene budu udate, da imaju karijeru i da imaju najmanje 40 godina.

Ksenija radi kao ginekolog-akušer u svojoj lokalnoj bolnici. Ima četvoro djece, tri ćerke i jednog sina. Strast joj je ples, veliki je fan tanga, a životni san joj je da jednog dana pleše u Buenos Ajresu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.