Ana Mihajlovski sipala gorivo i otišla bez plaćanja
Ana Mihajlovski

Ana Mihajlovski sipala gorivo i otišla bez plaćanja

Harizmatična voditeljka Ana Mihajlovski podijelila je sa svojim pratiocima na "Instragramu" anegdotu koja joj se nedavno dogodila kada je svratila na jednu benzinsku pumpu da natoči gorivo.

Zaustavila je automobil, sipala je dovoljnu količinu goriva i jednostavno otišla bez plaćanja računa. Tim povodom, Ana se oglasila na društvenoj mreži.

"Iskoristila bih ovu priliku da se izvinim ljudima sa benzinske pumpe na kojoj sam zaboravila da platim gorivo. Gluposti se dešavaju! I puno vam hvala što niste pozvali policiju jer bi to bilo prezabavno. Vidimo se oko četiri sata" - poručila je nasmijana voditeljka, koja se potom vratila na pumpu i platila račun, o čemu je fanove obavijestila objavivši video-snimak.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.