Vatrogasci spasili staricu u Tivtu
Foto: Radio Tivat

Vatrogasci spasili staricu u Tivtu

Služba zaštite i spasavanja Tivat juče je intervenisala tri puta.

Prva intervencija bila je u toku noći u 2 sata i 30 minuta kada je došlo do požara na drvenom stubu električnog voda koji se nalazi u kompleksu Luštice bej. Na lice mjesta intervenisalo je jedno vozilo i tri vatrogasca. Usljed požara, dio naselja u Đuraševićima je bio bez električne energije.

Juče ujutru u 10 sati i 30 minuta došlo je do intervencije sa srećnim epilogom.

U stanu na drugom spratu u centru grada živi starija osoba koja se nije odazivala na pozive rodbine. Na lice mjesta su se uputili vatrogasci, hitna medicinska pomoć i policija OB Tivat.

733885604159232260202091110859073105952768n

Foto: Radio Tivat

Vatrogasci su ušli u stan preko balkona uz pomoć merdevina i pronašli osobu u kupatilu na svu sreću nepovrijeđenu, a nakon toga osoba je predata hitnoj medicinskoj pomoći na dalje preglede.

Poslednja  intervencija bila je ispumpavanje vode na stadionu FK Arsenal, usljed obilnijih padavina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.