7  miliona eura  za bolje uslove smještaja i rada Specijalne policije
Foto:Vlada CG

Vlada gradi novi kompleks

7 miliona eura za bolje uslove smještaja i rada Specijalne policije

Kako bi unaprijedila uslove smještaja i rada pripadnika Sektora specijalne policije, Vlada Crne Gore će iz Kapitalnog budžeta investirati sedam miliona eura.

Ugovor o realizaciji ovog projekta potpisali su Uprava javnih radova i podgorička kompanija “Čelebić”, kojoj je posao povjeren kroz postupak javnih nabavki, saopšteno je iz Vlade.

O potrebi ulaganja u policiju, nedavno je govorio i predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković. 

Iz Vlade su podsjetili da je na Kolegijumu Uprave policije, povodom Dana unutrašnjih poslova, premijer Marković rekao da je Vlada veoma svjesna da samo kadrovski i tehnološki osposobljene bezbjednosne službe mogu adekvatno odgovoriti tim izazovima.

Dodao je i da Vlada neće štedjeti niti zakidati na stvaranju najboljih mogućih uslova za funkcionisanje policije, već naprotiv.

Projektom je predviđeno rušenje postojećih starih objekata koji se nalaze u podgoričkom naselju Zlatica i izgradnja novog kompleksa za potrebe pripadnika Sektora specijalne policije, koji će u njemu imati sve neophodne uslove za boravak i rad.Između ostalog, planirani su administrativni centar, smještajni i sportski objekti, garaža i drugi sadržaji - kaže se u saopštenju.
EGqdGKmX4AErrpk

Projektovani izgled

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.