Na vrijeme registrujte vozila: Za 20 dana kažnjeno preko 1.000 vozača
Ilustracija

Realizovana kampanja „Stop neregistrovanim vozilima“

Na vrijeme registrujte vozila: Za 20 dana kažnjeno preko 1.000 vozača

Službenici Uprave policije – Sektora policije opšte nadležnosti i Nacionalni biro osiguravača Crne Gore su relizovali kampanju „Stop neregistrovanim vozilima“ koja je imala za cilj sprječavanje učešća neregistrovanih vozila u saobraćaju kao i učešća u saobraćaju vozila kojima je isteklo vrijeme važenja saobraćajne dozvole i vozila koja nemaju propisani broj registarskih oznaka.

Kampanja „Stop neregistrovanim vozilima“ je započela 27. marta 2019. i trajala je do 15. aprila 2019. godine, u čijem trajanja je saobraćajna policija vozačima podijelila 15.000 flajera, što je predstavljalo preventivni dio kampanje.

"Saobraćajna policija je intenzivno kontrolisala saobraćaj u toku trajanja kampanje i tom vremenskom periodu službenici saobraćajne policije su vozačima izdali 1.186 prekršajnih naloga, oduzeli 400 pari registarskih oznaka i privremeno isključili iz saobraćaja 1.134 vozila.

Još jednom apelujemo na sve vozače da budu savjesni i na vrijeme registruju svoja vozila, čime će preduprijediti neželjene posledice saobraćajnih nezgoda sa materijalnom štetom i time zaštititi svoj budžet od eventualnih kazni i trškova sudskih postupaka", poručeno je iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.