Bijelo Polje: Potrošači u obavezi da potpišu ugovor sa Vodovodom Bistrica
Bijelo Polje

Kašnjenje januarskog računa zbog uvođenje novog softvera za obračun

Bijelo Polje: Potrošači u obavezi da potpišu ugovor sa Vodovodom Bistrica

Korisnici usluga bjelopoljskog Vodovoda Bistrica u obavezi su da sa tim preduzećem potpišu ugovor o pružanju usluga vodosnabdijevanja i odvođenje otpadnih voda do 1. septembra tekuće godine, saopšteno je Kodexu.

Bjelopoljski Vodovod Bistrica uputio je izvinjenje potrošačima zbog kašnjenja računa za vodu za mjesec januar tekuće godine.

Razlog je, pojasnili su u informaciji dostavljenoj Kodexu,  uvođenje novog softvera za obračun i naplatu računa.

Korisnicima će račun za januar biti uručen uz februarski najakasnije do 25. marta 2019. godine.

Uz to, novina je što će korisnici biti u obavezi da potpišu i ugovor sa Vodovodom.

"Uz račun za februar 2019. godine dostavljamo obavještenje i nacrt ugovora za pružanje usluga vodosnabdijevanja i odvođenje otpadnih voda.Svi korisnici su obavezni da potpišu ugovor sa DOO Vodovod "Bistrica" u skladu sa Zakonom o komunalnim uslugama", naglašavaju iz Vododvoda Bistrica.

Potrošači mogu potpisati ugovor u prostorijama korisničkog servisa u zgradi Vodovoda, kancelarija br.5/Prvi sprat u periodu od 15.marta do 1. septembra 2019.

"Ugovor je neophodno da potpišu svi potrošači koji koriste usluge vodosnabdijevanja i odvođenja otpadnih voda a koji us priključeni na gradsku vodovodnu mrežu", kazali su iz Vodovoda Bistrica.

U slučaju da potrošači ne potpišu ovaj ugovor do 1. sptembra 2019. godine sa Vodovodom Bistrica biće, preduzete zakonom prevdiđene mjere - poručili su iz tog preduzeća.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.