Budućnost poražena u Moskvi
Foto:EPA

Budućnost poražena u Moskvi

Košarkaši CSKA iz Moskve pobijedili su podgoričku Budućnost rezultatom 99:69 u 21. kolu Evrolige.

Ubjedljivo najbolji u pobedničkom sastavu bio je Nando de Kolo sa 26 poena, te po sedam skokova i asistencija. Pratili su ga Danijel Heket sa 17, Serhio Rodriges sa 14 i Kajl Hajns sa 11 poena. 

U ekipi Budućnosti najefikasnije je bio Noris Kol sa 11 i Džejms Bel sa 10 poena. Filip Barović imao je devet poena, isto koliko i Petar Popović. 

Naredni meč Budućnost igra protiv Mornara u ABA ligi u ponedjeljak u Podgorici, dok u Evroligi 7. februara dočekuje Himki.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.