Bjelopoljac Dilan Puzović objavio svoju prvu pjesmu: Poslušajte
Dino Puzović

Bjelopoljac Dilan Puzović objavio svoju prvu pjesmu: Poslušajte "Moja si bila" (VIDEO)

Mladi Bjelopoljac Dilan Dino Puzović izbacio svoj singl prvijenac pod nazivom "Moja si bila".

Muziku i tekst za pjesmu je uradio Ljubiša Bulatović a aranžman Senad Drešević.

Nakon dva mjeseca rada na pjesmi ista je danas objavljena. Dilanu, dobro poznatom bjelopoljskoj i crnogorskoj publici muzika je ljubav od ranog djetinjstva.

"Muzikom se bavim od svoje 5. godine. U planu je još singlova koji će biti ispraćeni i spotovima", kazao je mladi pjevač za Kodex.

Dino, inače student novinarstva, kaže da se od muzike može pristojno zaraditi.

"Ako čovjek radi kako treba, ako je vrijedan i uporan itekako može lijepo da živi", kaže perspektivni muzičar iz Bijelog Polja koji poručuje da čovjek prije svega treba da vjeruje u ono što radi.

U nastavku poslušajte i njegovu prvu pjesmu:

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.