Mančester Murinju isplatio 15 miliona funti
Žoze Murinjo, foto: AA

Pronašao posao na kom ga niko ne bi očekivao

Mančester Murinju isplatio 15 miliona funti

Portugalski trener Žoze Murinjo, koji je u Mančester Junajted dobio otkaz 18. decembra prošle godine, ovih dana je dobio i "ogromnu otpremninu",

Kako piše Dejli mejl, Junajted je Portugalcu isplatio 15 miliona funti na ime raskida ugovora čime je Murinjo postao slobodan trener, javlja Anadolija.

Britanski mediji navode da je Murinjo već našao i novi posao.

Naime, nije riječ o trenerskom poslu, ali Murinjo ovih dana radi za arapsku televiziju BeIN Sport na kojoj komentariše utakmice Azijskog kupa.

Murinja mediji čak povezuju i s Real Madridom koji igra očajnu sezonu i na ljeto će, vjerovatno da potraži novo trenersko rješenje.

Portugalac je vodio Junajted od 2016. godine, a u 144 odigrane utakmice imao je učinak od 58,3 posto pobjeda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.