Lepa Brena u Tivtu: Večerašnji koncert donijeće puno radosti, ljubavi i energije
Foto: OT

Očekuje se više desetina hiljada posjetilaca

Lepa Brena u Tivtu: Večerašnji koncert donijeće puno radosti, ljubavi i energije

Tivat se zaista razvio, naročito turistički i svake godine napreduje u tom smislu i mislim da ste privilegovani što imate ovakvu obalu, ovakve ljude, ugostiteljsku ponudu, restorane. I naravno, ovakvu publiku, koja je iz čitavog svijeta, kazala je novinarima pjevačka zvijezda ex-yu prostora Lepa Brena nakon prijema u kabinetu predsjednika Opštine dr Siniše Kusovca.

Kako su naveli iz kabineta predsjednika OT, Kusovac, potpredsjednik Dejan Maslovar i direktorica TO Tivat Gabrijela Glavočić sa saradnicima razgovarali su s pjevačkom divom o večerašnjem koncertu u Tivtu.

IMG7991

Foto: OT

„Vi ste simbol čitavih generacija, istovremeno i veoma svestrana ličnost, i pjevačka zvijezda i poslovna ali i porodična žena i trajete više od 30 godina“, kazao je tokom razgovora Kusovac.

„Drago mi je što ste mi to rekli zato što u svemu ne stižem da nekako sublimiram sve, jer razmišljam samo o onome što predstoji. Večerašnji koncert će donijeti puno radosti, ljubavi i energije, što je inače uvijek bila nekako moja misija, da spajam ljude dobre volje i dobri naravi što bi trebalo da je u suštini svakog čovjeka“, navela je diva.

IMG8012

Foto: OT

Na koncertu u Tivtu očekuje se više desetina hiljada posjetilaca.

Tivat i njegovi gosti u 2019. Godinu su ušli uz pjesme regionalno popularnog pjevačaŽeljka Joksimovića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.