Jesenje boje laka za nokte
Ilustracija

Predstavljamo vam

Jesenje boje laka za nokte

Za razliku od ljeta u kojem su dominirale isključivo jarke boje, tokom narednih mjeseci nosićemo zagasite nijanse u kojima će se smjenjivati različiti podtonovi. Naravno i po neka šljokica koja će biti zadužena za efekat glamura.

S obzirom da smo već zagazili u jesenju sezonu, pomno smo saslušali bjuti stručnjake i napravili bilješke koje se tiču manikira , prenosi B92. 

Osim oblika noktiju, nova sezona je donijela i nove palete boja koje će biti aktuelne tokom narednih mjeseci.

Kako smo u periodu tranzicije ljetnjih i jesenjih mjeseci, odjeću u jarkim bojama zamijenili smo nešto mirnim i zagasitijim nijansama, tako ćemo i sada birati nešto tamnije tonove. 

U nastavku vam otkrivamo koje boje su najveći hit ove jeseni: 

Tamno braon sa primesama sive 

Ova boja je pravi predstavnik jeseni, jer nije ni previše tamna ni previše svijetla.

Burgundi (boja vina) 

Jedna od najpopularnijih boja u svijetu mode, ali i u industriji ljepote je svakako burgundi. Ona posebno lijepo izgleda na kratkim noktima, a savjet je da birate lakove visokog sjaja.

Zagasito zelena 

Ova boja spada u klasike, a ove sezone zagasitu zelenu možete osvježiti diskretnim štrasom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#nails #green #sparkly #sparkles #evang #hairstudio #darkgreennails #nailart #nail #photooftheday

A post shared by E'VANG HAIRSTUDIO (@evang_hairstudio) on

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.