Djevojčica dobila prvu menstruaciju u busu, dječak joj pomogao i oduševio svijet
ilustracija

Djevojčica dobila prvu menstruaciju u busu, dječak joj pomogao i oduševio svijet

Pošto je jedna djevojčica u školskom autobusu dobila menstruaciju, reakcija dječaka koji je požurio da joj pomogne je oduševila svijet. Stariji dečak joj je prišao i ono što joj je uradio frapiralo je svijet!

Naime, majka djevojčice objavila je priču u grupi "Gurgaon Moms", gdje je navela da je dječak koji je pomogao njenoj ćerki ispao pravi heroj.

"Moja ćerka je dobila menstruaciju u školskom autobusu, dok se vraćala kući. Dječak, godinu dana stariji od nje, kojeg ona baš i ne zna, povukao ju je sa strane i rekao joj da ima mrlju na pantalonama pa joj je dao svoju majicu da je zaveže oko struka", napisala je majka.

Ona je dodala njenoj ćerki  je bili neprijatno i da prvo nije htjela da prihvati majicu, ali da je on insistirao, rekavši joj: "Imam sestre, sve je ok".

Majka djevojčice je istakla da bi voljela da zahvali majci ovog dječaka jer je dobro vaspitala svog sina.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.