Kokeza: Istragu vodi francusko tužilaštvo,a ne UEFA
Slaviša Kokeza

Kokeza: Istragu vodi francusko tužilaštvo,a ne UEFA

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza rekao je da UEFA nije otvorila istragu protiv Crvene zviezde i da misli da je pisanje francuskog lista Ekip neutemeljeno.

"Na današnji dan tvrdim da UEFA nije otvorila istragu protiv Crvene zvezde. Sve to mi daje za pravo da mislim da je cjela priča pretjerana. Prije svega, UEFA je previše ozbiljna organizacija da bi pokrenula bilo kakvu istragu bez ijednog dokaza", rekao je Kokeza za Novosti.

Kokeza je naveo da je tekst Ekipa bacio sjenku na Crvenu zvijezdu i srpski fudbal.

"Mislim da je pisanje Ekipa neprimjereno i nije utemeljeno na činjenicama. Jednostavno, duboko sam uvjeren da Crvena zviezda i nijedan njen funkcioner nisu umiješani ni u jedan navod ovog dnevnog lista. Kao što smo saznali, istragu za sada vodi francusko tužilaštvo na osnovu dojave insajdera koji nije iz Srbije", kazao je Kokeza.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.