Ruski opozicionar Navaljni uhapšen na izlazu iz zatvora
Aleksej Navaljni

Ruski opozicionar Navaljni uhapšen na izlazu iz zatvora

Jedan od lidera ruske opozicije i osnivač Fonda za borbu protiv korupcije Aleksej Navaljni lišen je slobode neposredno nakon što je pušten iz zatvora.

Najbliži Navaljnijev saradnik Leonid Volkov saopštio je da je Navaljni ponovo uhapšen čim je izašao iz zatvora u kojem je odslužio jednomjesečni pritvor, javlja Anadolija.

On je pojasnio da je lišavanje slobode izvedeno zbog nereda koji su izbili tokom protesta zbog njegovog prvobitnog hapšenja.

Volkov je, takođe, saopštio da bi Navaljni u zatvoru mogao provesti i narednih 20 dana. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.