Vićenca: Srbin na ulicu ubio suprugu pa izvršio samoubistvo
ilustracija

Vićenca: Srbin na ulicu ubio suprugu pa izvršio samoubistvo

Italijanski mediji su prenijeli da je Srbin, koga su identifikovali kao Zorana Luivanovića, ubio svoju suprugu, a potom izvršio samoubistvo u Vićenci.

Navedeno je da je 40-godišnjak najprije na ulici usmrtio suprugu, takođe iz Srbije, koja je imenovana kao Tamija Dugalić (33) i pokušao da pobjegne.

Agencija Ansa je dodala da je on potom izvršio samoubistvo. 

“Luivanović je sa tri hica usmrtio suprugu i potom pobjegao. Karabinjeri su zabilježili registarsku tablicu i tip vozila kojim se odvezao i presreli ga na auto-putu A4“, navodi se u izvještaju agencije Ansa. 

Tanjug navodi da drugi detalji o slučaju nisu navedeni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.