U Baru pronađen heroin, uhapšen osumnjičeni
Foto: Uprava policije

17,2 grama

U Baru pronađen heroin, uhapšen osumnjičeni

Policija je u Baru, pretresom stana i drugih prostorija koje koristi S.J.(20) pronašla 17,2 grama heroina. Protiv osumnjičenog podnesena je krivična prijava.

"Službenici CB Bar su, 31.08.2018. godine, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi S.J. (20), kojom prilikom su pronašli i oduzeli praškastu materiju tamne boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin težine 17,2 grama", saopšteno je iz Uprave policije.

barheroin

Policija sumnja da je droga bila namijenjena takozvanoj uličnoj prodaji.

"Lice je privedeno u službene prostorije i od njega je uzeta izjava. Opojna droga je upućena u Forenzički centar radi vještačenja", kazali su iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

"On je naložio da se protiv S.J. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.