Bar: Bjelopoljka kažnjena sa 500 eura, odlagala smeće van kontejnera
ilustracija

Bar: Bjelopoljka kažnjena sa 500 eura, odlagala smeće van kontejnera

Da najava borbe novog gradonačelnika Dušana Raičevića za vraćanje Bara na mapu najčistijih gradova neće ostati samo na tome, signalizirano je već danas prvom novčanom kaznom zbog nepropisnog odlaganja smeća.

Iz Službe Komunalne policije saopšteno je da su po prijavi građana u naselju Donja Tomba komunalni inspektori izašli na lice mjesta i zatekli Edinu Zoronjić, iz Bijelog Polja nastanjenu u Baru, kako istovara komunalni otpad van kontejnerskog mjesta.

"Počiniocu je napisan prekršajni nalog u iznosu od 500 eura u skladu sa zakonom o komunalnim djelatnostima. U narednom periodu Komunalna policija će svakodnevno nadzirati lokacije gdje se komunalni otpad odlaže suprotno zakonu i odluci o komunalnom uređenju grada" - navode iz Komunalne policije u Baru, prenosi Barski portal.

Komunalni inspektori danas su i zbog vanpijačne prodaje i zauzimanja javnih površina napisali i prekršajni nalog protiv Danice Morina iz Aranđelovca i Vladimira Laškova iz Skoplja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.