Ukinuto rješenje Osnovnog suda o jemstvu za Adrović
Ilustracija

Viši sud vratio predmet na ponovno odlučivanje

Ukinuto rješenje Osnovnog suda o jemstvu za Adrović

Viši sud u Podgorici, odlučujući po žalbi tužioca, ukinuo je rješenje Osnovnog suda u Kotoru kojim je prihvaćeno jemstvo za Eminu Adrović. Predmet je vratio tom sudu na ponovno odlučivanje.

To je TVCG potvrdila portparolka Višeg suda Aida Muzurović.

Adrović se tereti za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je 18.jula u Bečićima poginuo srpski državljanin Miloš Vukomanović, a njegova vjerenica Snežana Rudinac teško povrijeđena, i dalje u komi.

Prošle nedjelje Osnovni sud u Kotoru je prihvatio ponuđeno jemstvo za Budvanku, ali se Tužilaštvo žalilo pa su spisi predmeta dostavljeni Višem sudu na odlučivanje. Za njenu slobodu ponuđena je hipoteka u iznosu od 218.662 eura.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.