Foto: wpolo.me

Pobjeda za kraj

"Ajkule" osvojile sedmo mjesto na Svjetskom prvenstvu

Juniorska vaterpolo reprezentacija Crne Gore, igrači rođeni 2000. godine i mlađi, osvojila je sedmo mjesto na Svjetskom prvenstvu u mađarskom Sombatelju.

Crnogorska selekcija je u posljednjem meču na šampionatu savladala Australiju 12:11 (2:2, 5:0, 3:5, 2:4),te takmičenje završila sa pet pobjeda i dva poraza.

Najefikasniji u crnogorskoj selekciji bio je Radović sa četiri gola, Mitrović je postigao tri, Gardašević dva, a po jedan Drašković, Vujović i Milić.

Kod poraženih istakao se Hambi sa četiri gola, po dva su postigli Kolins, Tejlor i Krijaku.

U meču za zlato igraće Španija i Grčka, dok će se za bronzu boriti Srbija i Mađarska.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.