Za proslavu rođendana špansku misicu u Srbiji sačekala bomba

Za proslavu rođendana špansku misicu u Srbiji sačekala bomba

Na dan kada je stigla u Srbiju na "rođendansko putovanje" španskoj misici Olat Bilbao Goznales (20) srpski kriminalci su dobrodošlicu poželjeli - bombaškim napadom.

Bomba koja je u beogradskom naselju "Galenika" raznijela "audi" kojim je upravljao Strahinja Stojanović (28), višestruko osuđivani Srbin, umjesto njemu glave je umalo došla Stojanovićevoj djevojci - bivšoj mis Marbelje, Olat Bilbao.

9f410aeb4c374e411adc57b110d939d4

Djevojka je raznesena eksplozijom odletjela desetak metara od vozila, a Hitna pomoć konstatovala joj je otvoreni prelom potkoljenice. I još je dobro prošla-bomba koja je navodno bila postavljena pod vozačko sjedište bila je velike razorne moći.

Inače, prema nezvaničnim saznanjima, eksploziija se desila u noći između petka i subote, a djevojka je u Srbiju stigla nepuna 24 sata ranije.

Prema inicijalnim spekulacijama, Stojanović je bio meta rivalskih kriminalnih grupa. Njegov dosijee u Srbiji i inostranstvu impozantan je ako se ima u vidu da ima svega 28. godina.

Šta je bio konkretan povod za bombaški napad utvrdiće istraga. Poznato je da je Stojanović svjedočio na objedinjenom suđenju krimi-grupi Slobodana Šaranovića za ubistva Nikole, brata Luke Bojovića, i Miloša Vidakovića. Stojanović je bio Vidakovićev kum.

Blic

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.