Obezbijeđene karte za transport Snežane Zejak u CG
KCCG

U srijedu se vraća kući

Obezbijeđene karte za transport Snežane Zejak u CG

KCCG je večeras objavio da su po dobijanju zahtjeva rezervisali avionske karte za let u srijedu 8. avgusta za transport u ležećem položaju jedanaestogodišnje djevojčice Snežane Zejak.

“Odmah po dobijanju zahtjeva, Klinički centar je rezervisao avionske karte za let u srijedu 8.avgusta za transport u ležećem položaju. Budući da je za ovaj vid transporta potrebno osloboditi šest mjesta za pacijenta i dva za anesteziološku ekipu, nije se mogao obezbijediti raniji termin. U potpunosti razumijemo roditelje, koji u za njih najtežim i najbolnijim trenucima, žele svoje dijete što prije da prevezu u rodni grad, zbog čega je Klinički centar odmah po dobijanju zahtjeva kolega iz Srbije i reagovao, kako bi im to u najskorije vrijeme i omogućili,” tvrde iz KCCG.

Ranije danas otac djevojčice, Bjelopoljac Goran Zejak ispričao je muke koje su ga zadesile oko transporta njegove ćerke.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.