Kitarovićeva u Briselu poklonila Trampu dres hrvatske reprezentacije (FOTO)
Kolinda Grabar Kitarović i Donald Tramp

Vatreni navijač

Kitarovićeva u Briselu poklonila Trampu dres hrvatske reprezentacije (FOTO)

Hrvatski mediji objavili su fotografiju američkog predsjednika Donalda Trampa i hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović sa dresom hrvatske reprezentacije u rukama, koja je sinoć na Svjetskom prvenstvu u fudbalu igrala polufinalni meč sa timom Engleske.

Mediji su prvobitno javili da je Kolinda Grabar Kitarović u Brisel, gdje učestvuje na samitu NATO-a, ponijela dres hrvatske reprezentacije da bi ga poklonila Trampu, što je očigledno i učinila.

Fotografiju je na svom nalogu na Tviteru objavio novinar regionalne televizije N1 Hrvoje Kresić, prenosi Tanjug.

Dh0pJgmXUAARhSY

Foto: Tviter

Inače, navijanje predsjednice Grabar Kitarović tokom četvrtinalne utakmice hrvatskog tima sa Rusima, u Sočiju, bilo je prilično euforično, što su zabilježili svi mediji u regionu.

Osim što je skakala sa rukama u vis i glasno navijala, Kitarovićeva koja je utakmicu pratila u VIP loži sa ruskim premijerom Dmitrijem Medvedevim, svojom odjevnom kombinacijom je prekršila protokol.

Meč hrvatskih Vatrenih sa Englezima, iz VIP lože će pratio je premijer Andrej Plenković, predsjednik parlamenta Gordan Jandroković sa dvojicom ministara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.