Na Delibašića pucano iz dva “škorpiona”
Foto: Jedro.me

U toku rasvjetljavanje zločina

Na Delibašića pucano iz dva “škorpiona”

Na Baranina Vasa Delibašića (45), koji je ubijen 28. juna u Mekedonskom naselju, pucano je iz dva “škorpiona”, potvrđeno je iz više izvora.

Delibašić je ubijen prije šest dana, naočigled brojnih građana, u Makedonskom naselju u Baru, u blizini košarkaških terena. Ubice su u žrtvu ispalile šest hitaca dva u glavu, a četiri u tijelo.

Nakon zločina policija je pronašla zapaljen “Audi” u blizini Poljoprivredne škole. Na vozilu su bile tablice ukradene prije nekoliko mjeseci u Podgorici. Inspektori su tada u zapaljenom vozilu osim dva pištolja pronašli i predmete koje su poslali u Forenzički centar na vještačenje, a mogu pomoći u rasvjetljavanju zločina.

Prošle sedmice policija je pregledala i snimke sa kamera koje su zabilježile kretanje počinioce ubistva. Inspektori su uzeli izjave od Delibašićevih prijatelja kako bi eventualno došla do traga koji bi im pomogao u istrazi.

Izvor: Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.