U pucnjavi u Baru ubijen Vaso Delibašić, pronađeno zapaljeno vozilo
Foto: Jedro.me

Traga se za napadačem

U pucnjavi u Baru ubijen Vaso Delibašić, pronađeno zapaljeno vozilo

Baranin Vaso Delibašić ubijen je u pucnjavi koja se dogodila oko 13 sati u Baru. Službenici Centra bezbjednosti Bar intenzivno rade na rasvjetljavanju ubistva koje se danas dogodilo, saopšteno je iz policije.

"Za sada nepoznato lice, na čijoj identifikaciji se preduzimaju intenzivne aktivnosti, je danas oko 12,50 časova u Makedonskom naselju u Baru upotrebom vatrenog oružja zadalo povrede V.D. od kojih je ovo lice kasnije preminulo u Opštoj bolnici u Baru", saopštila je Uprava policije.

Službenici barske policije, kako se navodi, od momenta prijave događaja, preduzimaju koordinirane aktivnosti na njegovom rasvjetljavanju, u koordinaciji sa tužilaštvom.

"Lice mjesta je obezbijeđeno do dolaska državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji će izvršiti uviđaj zajedno sa službenicima CB Bar i Forenzičkog centra.Svi izuzeti tragovi biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja", kazali su iz policije.

Dalibašić je,kako je objavio portal Jedro, ranjen naočigled brojnih sugrađana, u blizini košarkaših terena. On je po dolasku hitne pomoći davao znakove života. 

Prema nekim informacijama napadač ili više njih koristili su prigušivače. Na Delibašića je ispaljeno više hitaca. 

Nepuni sat nakon ubistva kako prenose Novosti pronađen je zapaljeni automobil u šiblju iza Poljoprivredne škole, na dosta nepristupačnom i nepreglednom terenu. Pretpostavlja se da su upravo lica koja su likvidirala Delibašića koristila to vozilo. 

BarfotBDabic

Foto: B. Dabić

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.