Sindikat doktora medicine traži hitnu smjenu ministra zbog duga
Kenan Hrapović

Sindikat doktora medicine traži hitnu smjenu ministra zbog duga

Sindikat doktora medicine zatražio je hitnu smjenu ministra zdravlja Kenana Hrapovića zbog duga zdravstvenog sistema koji tvrde trenutno iznosi oko 32 miliona eura.

"Dug zdravstvenog sistema Crne Gore trenutno iznosi oko 32 miliona eura. Dug za ljekove narastao je na oko 10 miliona. Ministar Kenan Hrapović je na čelu resora Ministarstva zdravlja jednu godinu i 7 mjeseci.U više navrata smo postavljali pitanje da li je dug od 70 miliona u Fondu za zdravstveno osiguranje preporuka Hrapoviću da bude imenovan za Ministra zdravlja", objavio je SDMCG na Fejsbuku.

Smjenu resornog ministra traže pozivajući se na obećanja Premijera Duška Markovića od  2016te godine pri konstitusanju Vlade da će biti vrlo kritičan, objektivan u evaluaciji rada ministara u svojoj Vladi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.