OVE suknje će se nositi ovog ljeta
Ilustracija

OVE suknje će se nositi ovog ljeta

Suknje su oduvijek odjevni komad, koji nas čini ženstvenom i daje nam samopouzdanje, a ljeti su i spas od vrućine, zato je pravo vrijeme da izdvojimo suknje koje će se ovog ljeta nositi u različitim prilikama i kombinacijama.

Kako se vintage komadi neprestano vraćaju u modu, nije neobično to da su teksas suknje jedan od neizostavnih modnih komada ove godine. Možete ih nositi tokom cijele godine, a odlično izgledaju u svakoj dužini.

Osim teksasa, nose se i laganiji materijali, pa nećete pogriješiti ako ponesete dugu suknju koja će vašem outfitu dati latino pečat.

Suknje na preklop takođe su u modi, jer figuri dodaju obline tačno na pravim mjestima.

Za djevojke koje neguju damski i romantični stil, midi suknje i dalje su u trendu.

Nezavisne novine

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.