Saslušan kreator Darko Kostić, evo šta je rekao o optužbama za seksualno uznemiravanje!
Darko Kostić

Saslušan kreator Darko Kostić, evo šta je rekao o optužbama za seksualno uznemiravanje!

Policija je u ponedjeljak kasno uveče obavila razgovor sa modnim kreatorom Darkom Kostićem, koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje maloljetnika, saznaje Kurir.

On je saslušan u ponedjeljak oko 23 sata, kada je sam došao u policijsku stanicu.

Kako Kurir saznaje, Kostić je negirao optužbe protiv njega i rekao da ništa od navedenog nije tačno, kao i da je dječak insistirao da dođe kod njega u stan, da se vidi sa njim.

Kostić je dodao da ne zna zašto ga je kasnije optužio za seksualno uznemiravanje.

Podsjećamo,Kostića je prijavio 15-godišnji dečak L.J. a kako modni kreator nije pronađen na adresi stanovanja, za njim je bila raspisana potraga.

Žrtva je učesnik emisije "Neki novi klinci". Darko ga je fotografisao i za to traži novac, a kada se ispostavilo da dječak nema pare, Kostić je od njega tražio da se skine, što je ovaj odbio.

Dječak je zatim pobjegao i podnio prijavu policiji na Novom Beogradu za seksualno uznemiravanje.

Policija ga je tražila na poznatim adresama, ali dizajner sinoć tamo nije pronađen.

Kostić je takođe prošle godine u junu priveden zbog posjedovanja droge jer je policija pronašla u njegovom stanu kokain i takozvanu drogu za silovanje, čija je hemjska oznaka GHB.

Njemu je tada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala i Hitna pomoć, a ljekari su po dolasku na teren konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, nakon čega je pozvana policija koje je pronašla drogu u njegovom stanu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.