Najpoželjniji neženja na svijetu, a ne možete ga naći na društvenim mrežama (FOTO)
Luis Spenser

Nosi titulu vikonta od Altorpa

Najpoželjniji neženja na svijetu, a ne možete ga naći na društvenim mrežama (FOTO)

Njegova tetka bila je pokojna princeza Dajana, a on je pažnju svjetskih medija privukao pojavljivanjem na posljednjem kraljevskom vjenčanju u maju kada su sudbonosno "da" rekli Megan Markl i princ Hari. Luis Spenser vrlo brzo je postao broj 1 neženja.

Luis nosi titulu vikonta od Altorpa i rođen je 1994. godine u istoj bolnici u kojoj je Kejt Midlton rodila svoje troje djece. 

Otac mu je lord Čarls Spenser, a majka Viktorija Lokvud, bivša manekenka za koju je Ralf Loren jednom rekao da je najljepša djevojka na svijetu, prenosi Super žena.

13780301985b278a9ecdded421806053w640

Foto: Getty images

Njegovi roditelji su se razveli, a otac se još dva puta ženio, pa Luis ima mlađeg brata Edmunda i sestre Laru i Šarlot Dijanu. 

Luis je student na Univerzitetu u Edinburgu i nije prisutan na društvenim mrežama. 

Britanski mediji pišu da nije u vezi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.