Pucnjava na krijumčara u Hrvatskoj: Ranjeno dvoje djece migranata (FOTO)
Foto: Večernji.hr

Odbio da zaustavi vozilo

Pucnjava na krijumčara u Hrvatskoj: Ranjeno dvoje djece migranata (FOTO)

Hrvatski mediji prenose kako su policijski službenici Policijske uprave zadarske sinoć otvorili vatru iz službenog oružja na vozača kombija koji je u vozilu krijumčario osobe, ilegalne migrante, na području Policijske postaje Donji Srb.

U vatri koju je policija sinoć otvorila na vozača kombija s ilegalnim migrantima lakše je ranjeno dvoje djece, prenosi Anadolija. 

Nezvanično se saznaje kako vozač kombija nije htio da zaustavi vozilo nakon policijskog signala, zbog čega su policajci, navodno u samoobrani, otvorili vatru prema vozilu. 

26551713dfdba65d9481

Mjesto pucnjave na krijumčara

Vozač kombija uspio je da pobjegne u obližnju šumu, a policajci su u kombiju pronašli 29 ilegalnih migranata, s tim da je dvoje ranjene djece odmah prevezeno u zadarsku bolnicu u kojoj im je pružena ljekarska pomoć.

Jedan dio lakše povrijeđenih od neprilagođene vožnje prebačeno je u gospićku bolnicu.

Prema pisanju medija, dvoje djece je izvan životne opasnosti, a o detaljima događaja se očekuje izvještaj hvatskog MUP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.