Turska: Policija zaplijenila 61,9 kilograma heroina
Foto:Anadolija

Turska: Policija zaplijenila 61,9 kilograma heroina

Turska policija zaplijenila je 61 kilogram i 900 grama heroina u mjestu Erdemit, u istočnom gradu Vanu, javlja agencija Anadolija.

U saopštenju iz policije navedeno je kako Odsjek za borbu protiv krijumčarenja narkotika nastavlja sa akcijama, čime se zadaje težak udarac terorističkoj organizaciji PKK, čiji je jedan od glavnih izvora finansiranja upravo krijumčarenje narkotika.

Policija je na lokaciji Kurubas zaustavila sumnjivi kamion.

2018050223012508633275643WebFoto:Anadolija

 

Nakon detaljnog pregleda, u kamionu je pronađen 61,9 kilogram heroina, skrivenog u 120 paketa.

Vozač kamioneta F.O. uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivična djela "krijumčarenje narkotika" i "transport narkotika". 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.