Djevojčica našla tatin pištolj u autu pa upucala trudnu majku
Foto: AP

Djevojčica našla tatin pištolj u autu pa upucala trudnu majku

Trogodišnja djevojčica slučajno je upucala svoju trudnu majku i teško je povrijedila.

U utorak popodne na parkingu second-hand prodavnice u Merivilu u američkoj saveznoj državi Indijana su djevojčica, jednogodišnji dječak i trudna majka čekali u automobilu dok je partner majke bio u prodavnici.

On je u vozilu ostavio napunjen pištolj.

"Vidjela sam ženu koja je obilno krvarila i dvoje djece", rekla je svjedokinja Paloma Prieto koja je istrčala iz prodavnice nakon što je čula vrisak.

"Zgrabili smo dječaka i curicu, koja je držala mamu za ruku, i uveli smo ih u prodavnicu i pokušali da ih utješimo", rekla je Rebeka Tod.

"Djevojčica nije znala što je uradila i bila je jako prestrašena", rekao je policajac Džejms Bogner.

Žena je u kritičnom stanju. Muškarac je uhapšenn zbog ugrožavanja djece, a djecu su preuzele socijalne službe, piše WGNTV, prenosi 24sata.hr.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.