DPS Budva: Krapović na dan izbora izigravao šerifa, prijetio biračima i ucjenjivao ih
Foto:DPS

DPS Budva: Krapović na dan izbora izigravao šerifa, prijetio biračima i ucjenjivao ih

Iz budvanskog odbora Demokratske partije socijalista pozvali su Specijalno tužilaštvo da provjeri na koji način je iz budvanske gradske kase, neposredno pred predsjedničke izbore, podijeljeno 284.000 eura zaposlenima u lokalnoj upravi.

"Opravdano sumnjamo da se  radi o zloupotrebi službenog položaja jer je od sredine marta pa sve do dana izbora, iz opštinske kase ova suma novca dodijeljena za  socijalnu pomoć kao i za takozvane dotacije bez ranije objavljenog javnog poziva", naveli su u saopštenju.

 Tvrde da ovo nije jedina aktivnost kako kažu bahate budvanske vlasti.

"Naime, na dan izbora, Dragan Krapović je u svom dobro poznatom stilu izigravao gradskog šerifa i vraćao glasače sa biračkih mjesta, prijetio im  ili ih ucjenjivao. Istu stvar radili su i savjetnik u Opštini Zenović, partijski aparatčik Krsto Radović i poslanik Miomir Pejović.Znamo da Krapović sve ovo nije radio zbog predsjedničkog kandidata Bojanića, pošto ga on ne interesuje kao što nije zanimao  ni njegovog partijskog šefa Bečića i  šegrta Abazovića. Odlazeći gradonačelnik Budve, pristiscima i ucjenama pokušavao je da spase svoj opadajući rejting u stranci,  koji je posledica činjenice da je izgubio vlast u Budvi te da su naš grad i njegovi sugrađani višemjesečne žrtve posvađanih i pohlepnih pojedinaca iz stranaka koje ništa nemaju zajedničko sem ogromne mržnje preme DPS –u i velike ljubavi prema vlasti", navode iz budanskog DPSa

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.