U Kotoru ranjen Rade Vujković, uhapšen Božidar Jablan
Kotor

U Kotoru ranjen Rade Vujković, uhapšen Božidar Jablan

Kotoranin Rade Vujković (27) teže je povrijeđen juče, nešto poslije 12 časova, tokom incidenta koji se dogodio u kotorskom naselju Gornji Škaljari ispred tamošnjeg auto servisa.

Prema informacijama policije, na Vujkovića je tokom verbalne prepirke nožem nasrnuo Božidar Jablan (44) zadavši mu više uboda sječivom u predjelu grudnog koša.

Vujković je odmah nakon ranjavanja prevezen u Opštu bolnicu Kotor gdje mu je ukazana pomoć, nakon čega je hospitalizovan. Kotorska policija je privela Jablana koji je tokom svađe lakše povrijeđen, a kome je prethodno ukazana ljekarska pomoć.

Kako je za Dan saopštio direktor Opšte bolnice u Kotoru doktor Ivan Ilić, Vujković je van životne opasnosti i stabilnih je vitalnih funkcija.

"Pacijent R.V. je primljen u bolnicu sa više ubodnih rana nožem, od kojih su tri-četiri površinske, a jedna dublja. On je zbrinut i stabilnih vitalnih funkcija. Nije životno ugrožen, ali potrebno je kliničko praćenje kako bi se isključila neka komplikacija. Ambulantno je zbrinuti B.J. koji je potom otpušten", kazao je Ilić. 

Policija intenzivno radi na utvrđivanju svih činjenica i rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.