DPS: Bojanić doživio fijasko u Domu kulture u Baru
Bojanić u Baru, foto:DPS

DPS: Bojanić doživio fijasko u Domu kulture u Baru

S obzirom na fijasko večerašnje konvencije Mladena Bojanića, biće zanimljivo čitati obrazloženja kako je 200 prisutnih više od 4.000 koliko je bilo na konvenciji budućeg predjsednika Crne Gore Mila Đukanovića, saopštili su barskog DPSa.

"Likovali su preksinoć predstavnici barske opozicije preko njihovih partijskih portala povodom komičnog pokušaja da veličnstven skup u Sportskom centru u Baru kom je prisustvovalo 4.000 podržavaoca budućeg predsjednika Crne gore Mila Đukanovica, i koji su na najbolji način istakli da će jos ubjedljiviju podršku dati 15.aprila.Prepuna sala Sporskog centra predvođena Predsjednikom Milom Đukanovićem je na najbolji način razuvjerila dežurne dušebrižnike iz DF koji su slanjem montiranih fotografija pokušali odložiti spoznaju o svom još jednom političkom izbornom krahu.

S obzirom na fijasko večerašnje konvencije Mladena Bojanića, biće zanimljivo  čitati  obrazloženja kako je 200 prisutnih više od 4.000 koliko je bilo na konvenciji budućeg predjsednika Crne Gore Mila Đukanovića", naveli su iz DPSa.

Dodaju da slike govore više od hiljadu riječi i navode da bi ćitav skup Mladena Bojanića mogao da se smjesti u prva tri reda njihove Konvencije.

"Čekamo opravdanja i alibije Bojanića i političara i medija koji ga podržavaju. Koga li će sad optužiti za fijasko koji su večeras doživjeli u Baru?Barani su preksinoć jasno stavili svima do znanja da su uz Mila Đukanovića, pa još jednom zahvaljujemo svim ljudima koji su pokazali da je Bar uvijek na pravoj strani. A tako će biti i u nedjelju, 15. aprila", zaključili su iz barskog DPSa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.