Bojanić u Budvi: Poslaću Đukanovića u prošlost
Sa predizborne konvencije u Budvi

Bojanić u Budvi: Poslaću Đukanovića u prošlost

Predsjednički kandidat većeg dijela opozcije Mladen Bojanić kazao je na konvenciju u Budvi da nije imao dilemu da li da se prihvati predsjedničke kandidature jer želi da u prošlost pošalje lidera DPSa Mila Đukanovića i njegov način vladavine.

„Znamo da je sve stavio u svoju funkciju, svu državnu administraciju. Znamo da koristi sve državne resurse. Međutim, malo mu  je. Neće moći da pobijedi u ovoj kampanji, pored svega doživjeće poraz. Potući ćemo ga do nogu i neće znati šta ga je snašlo.“ kazao je Bojanić.

Dodao je da se mora spriječiti da institucije rade za pojedince i da potrebe pojedinaca postaju zakoni u Crnoj Gori.

„Biću predsjednik koji će znati da primi svakog građanina i da sve učini za njega. Da podržim pojedinca kojem je sistem napravio problem ili ga nije uvažio. To sam radio i radiću i tjeraću do kraja, kao i predsjednika Skupštine  u slučaju Ramada. Neće više moći da se laže sudovima“, rekao je Bojanić u Budvi.

bd17

Ističući da Budvani dobro znaju kako su pojednici punili džepove nauštrb građana te da su se oni takve vlasti oslobodili pozvao je građane te primorske opštine da pomognu u, kako je rekao, oslabađanju cijele Crne Gore.

„Pomozite meni da zajedno oslobodimo svaki pedalj Crne Gore od takvih. Da im više nikad ne padne na pamet da uzmu bilo šta tuđe, samo vrijedan rad i trud mogu da donose novac.Budva je pokazala da ova vlast može da se smijeni. Hajde da pomogemmo Crnoj Gori da smijeni ovu vlast, da dovedemo čovjeka koji zna da cijeni svakog čovjeka. Pomozite mi da 15. aprila Đukanovića i njegovu kliku pošaljemo u prošlost.“ poručio je Bojanić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.