Izabrani najljepši mališani: Petogodišnja Melina iz Bijelog Polja je Princeza Crne Gore
Petogodišnja Melina, foto:Privatna arhiva

Izbor za Miss & Mister Montenegro 2018.

Izabrani najljepši mališani: Petogodišnja Melina iz Bijelog Polja je Princeza Crne Gore

Sinoć je u Baru održano treće po redu takmičenje za izbor za Miss & Mister Montenegro 2018. za djecu od 3 do 17 godina u organizaciji agencije Top 3 Models Montenegro i Nacionalnog direktora za Crnu Goru Aleksandra Dada Jovanovića.

Na ovom prestižnom državnom takmičenju predstavilo se 28. finalista iz cijele Crne Gore. U sedam kategorija izabrani su najljepši dječaci i djevojčice za 2018.godinu.

Petogodišnja Melina Mehović iz Bijelog Polja je Princeza Crne Gore ali i Miss Stila Montenegro 2018. Titulu princeze osvojila je Natasa Šćekić (13) iz Podgorice koja je nosilac još dvije lente Mis Talenta i Miss Beauty Montenegro 2018.

Misice Crne Gore su: Jovana Drobnjak (5) iz Berana, Helena Hanson (5) iz Berana, Lara Obadović (7) iz Berana, Sara Tomašević (7) iz Podgorice, Milica Ranković (7) iz Budve, Ana Tomašević (9) iz Bara, Teodora Stanković (10) iz Berana, Nikolina Obadović (11) iz Berana, Željka Konatar (13) iz Podgorice, Marija Crnčević (14)  i Nađa Đukić (14) iz Podgorice.

Titulu Little Miss Montenegro osvojila je Kristina Rabrenović (10) iz Bijelog Polja, titulu Miss Teen Montenegro, Mis Talenat Jovana Šćekić (13) iz Podgorice, Miss fotogeničnosti Sara Minić (12) iz Bijelog Polje dok je titulu Miss Junior Montenegro i Mis Šarma  osvojila 15-godišnja Podgoričanka Aleksandra Sokić.

295508649095896158865931630958047n

Kristina Little Miss Montenegro i Sara Miss fotogeničnosti, foto:Privatna arhiva 

Najljepši dječaci Crne Gore su : Mister Aleksandar Vuković (5) iz Podgorice, Mister Jakov Kazić (10) iz Podgorice i Mister Crne Gore Nemanja Arsovic (12) Podgorica.

3636ml

Foto:Miomir Laban

Gosti manifestacije imali su priliku da uživaju u nastupu mlade Pinkove zvjezdice Bobane Milić iz Podgorice a na ovoj manifestaciji predstavili su se i plesni klub "Habanera" iz Bara kao i naš Mister Svijeta Mehmed Medo Nikezić sa talentom.

Kako su saopštili organizatori, djeca koja će nas predstavljati na svjetskom takmičenju za Miss and Mister World 2018 koje se održava od 6.-16.maja u Bodrumu su: Mis Crne Gore Tea Šćekić (6) iz Bara, Princeza Crne Gore , Mis Talenta i Miss Beauty Montenegro Nataša Šćekić (13) iz Podgorice i nosilac titule Mistera Crne Gore Nemanja Arsović ( 12) iz Podgorice.

Za sminku Misica zadužena je bila Violeta Zindović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.