Ibrahimović potpisao za Los Anđeles Galaksi (VIDEO)
Zlatan Ibrahimović

Ibrahimović potpisao za Los Anđeles Galaksi (VIDEO)

Legendarni švedski golgeter Zlatan Ibrahimović poslije odlaska iz Mančester junajteda potpisao je za Los Anđeles Galaks.

Kao što je najavljeno još i prije jučerašnjeg raskida ugovora sa Junajtedom, 38-godišnji fudbaler je odlučio da nastavi karijeru u MLS ligi.

LA Galaksi je zanimljivim video snimkom potvrdio veliko pojačanje, tako što je Ibrahimović predstavljen zajedno sa lavom uz riječi "Galaksi, dobrodošao kod Zlatana".

Ibrahimović je godinu i po dana proveo na „Old Trafordu“, a ranije je sa velikim uspjehom igrao i za Pari Sen Žermen, Milan, Barselonu, Inter, Juventus, Ajaks i Malme, prenosi Tanjug.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.