Đukić objavio spisak igrača za duele sa BiH
Foto: RSCG

Đukić objavio spisak igrača za duele sa BiH

Selektor muške rukometne reprezentacije Crne Gore Dragan Đukić objavio je spisak igrača za EHF nedjelju i duele sa Bosnom i Hercegovinom (BiH). EHF nedjelja na programu je od 2. do 8. aprila.

Na Đukićevom spisku našlo se 20 rukometaša.

Od igrača koji su nastupali na Evropskom prenstvu u Hrvatskoj nema Rada Mijatovića, Vladana Lipovine i Nebojše Simovića, kao i Vuka Borozana koji je šampionat propustio zbog povrede. Ponovo je u nacionalni dres pozvan Branko Vujović. 

Reprezentacija će se okupiti 2. aprila, a tokom EHF nedjelje odigraće dvije prijateljske utakmice sa selekcijom BiH u Podgorici. 

Na spisku su: 

golmani - Nebojša Simić (Melsungen), Mile Mijušković (Benidorm) i Vuko Borilović (Nes Tziona); 

krila - Miloš Vujović (Tatabanja), Milan Popović (bez kluba), Marko Lasica (Politehnika), Mirko Radović (Cegled) i Igor Radojević (Eger); 

pivoti - Nemanja Grbović (Cegled), Vuk Lazović (Calarasi) i Marko Čampar (Vaslui); 

bekovi - Vasko Ševaljević (Tuluz), Miloš Božović (Tatabanja), Stevan Vujović (Konstanca), Žarko Pejović (Gorenje), Božo Anđelić (Ferencvaroš), Bogdan Petričević (Olimpijakos), Stefan Čavor (Veclar), Ivan Perišić (Cegled) i Branko Vujović (Celje).

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.