Nevrijeme u Perazića dolu: Talasi  ,,progutali“ restoran
Foto:Portal Analitika

Nevrijeme u Perazića dolu: Talasi ,,progutali“ restoran

Nevrijeme i južni vjetar podigli su preksinoć ogromne talase koji su ,,progutali“ restoran Amida Adžiahmetovića u Perazića dolu, a na sreću tada nikog nije bilo u objektu. Adžiahmetović je ispričao za Pobjedu da je njegov objekat imao oko 50 kvadrata, te da je na tom mjestu ostao samo pijesak.

Restoran je, kako je pojasnio, bio izgrađen od drveta, rigipsa, keramike…

- Ogromna je šteta pričinjena. Nestala je i komplet kuhinja sa svim elementima. Tu je bila velika terasa. Sve su to ponijeli talasi - kazao je on.

Kada je, kako se prisjeća, čuo da je počelo veliko nevrijeme zaputio se prema svom restoranu, ali ništa nije mogao da učini. Istakao je da je zato nevrijeme posmatrao sa jedne stijene.

- Nikada tolike talase nijesam vidio u životu. Plovio sam i putovao, ali ovo nikada nijesam vidio. To je otvoreno more i jugo je bio veliki. Ogromne stijene su, takođe, izbačene na plažu. Ponijelo je i plažu. Tu više nema pijeska – istakao je on.

Adžiahmetović će, kako je najavio, zbog srušenog restorana tražiti pomoć od Morskog dobra i od komisije koja se bavi procjenom štete koje su nastale zbog vremenskih nepogoda, piše Pobjeda a prenosi Portal Analitika.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.