Jaka detonacija u Kosovskoj Mitrovici: Bačena bomba na kuću Srbina
Ilustracija

Nema povrijeđenih

Jaka detonacija u Kosovskoj Mitrovici: Bačena bomba na kuću Srbina

Jaka detonacija koja je u četvrtak oko 23.30 časova odjeknula u Šumadijskoj ulici u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici uznemirila je mnoge građane, a posebno one koji žive u multietničkom naselju Bošnjačka mahala.

Pripadnici Kosovske policijske službe izašli su odmah na lice mjesta, a uviđaj je nastavljen i narednog dana, kada su specijalazovine ekipe EOD tima utvrđivali o kakvoj se eksplozivnoj napravi radi.

"Policijska stanica Sjever dobila je poziv oko 23.30 sati da je ispred kuće Srbina D. V. u Šumadijskoj ulici bačena eksplozivna naprava. Tom prilikom povrijeđenih lica nije bilo, a od siline detonacije pričinjena je materijalna šteta u blizini stambenog objekta. Kontaktiran je nadležni tužilac koji je slučaj okvalifikovao kao izazivanje opšte opasnosti",rekao je za „Novosti“ šef operative Kosovske policije za region sjever Željko Bojić. 

On je istakao da prvi rezultati nakon izvršenog uviđaja ukazuju da se radi o eksplozivnoj napravi ručne izrade.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.