Na sljedećim izborima Crnogorska pobjeđuje jer voli Budvu
Miodrag Čučka

Na sljedećim izborima Crnogorska pobjeđuje jer voli Budvu

Crnogorska će, na sljedećim izborima u Budvi uz poruku da voli taj grad, imati više glasova od Demokratske Crne Gore, nakon čega će pokazati šta znači dobro upravljanje tom opštinom.

To  je u saopštenju poručio predsjednik Opštinskog odbora Crnogorske u Budvi Miodrag Čučka, reagujući na izjavu funkcionera Demokrata Miomira Pejovića da je djelovanje Crnogorske u Budvi suprotno sloganu koji je ta partija koristila u kampanji za izbore, a koji je glasio – „Jer volim Budvu“.

„Gospodina Pejovića podsjećamo da smo tokom kampanje za izbore 2016. predstavili građanima program sanacije naše opštine čijom bi realizacijom svaki građanin Budve u periodu do četiri godine osjetio promjene na bolje“, istakao je Čučka.

On je podsjetio Pejovića da tokom te kampanje nijednu uvredljivu ili ružnu ili netačnu riječ Crnogorska, kako je istakao, nije uputila političkim konkurentima.

„Suprotno tome, insistirali smo na duhu građanske Budve koji podrazumijeva toleranciju za različite stavove, pristupe i mišljenja. Naš cilj je bio pokretanje dijaloga, a ne ućutkivanje političkih protivnika“, rekao je Čučka.

Prema njegovim riječima, Crnogorska se u političkom djelovanju u SO Budva striktno pridržavala programa te partije, i svaki Budvanin je, kako je istakao, mogao da se uvjeri da je ta stranka posvećena razvoju opštine „i otvaranju mogućnosti i šansi za naše sugrađane da razvijaju i ostvaruju svoje ambicije i ciljeve“.

„I uvijek smo reagovali kada smo uočavali da u Budvi imamo posla sa predstavnicima vlasti koji su neozbiljni i nesposobni da upravljaju Budvom“, istakao je Čučka.

On smatra da, kada vlast nije u stanju da obezbijedi kvorum za održavanje sjednice SO Budva koju sama zakaže, da su nosioci takve vlasti, „pa i gospodin Pejović, neozbiljni i nesposobni“.

„Kada vlast nije u stanju da zakaže sjednicu na kojoj bi se raspravljalo o rješavanju hitnih problema oko kojih su građani Budve najosjetljiviji, kao što je slučaj pucanja Mediteranske ulice, a zakazuje se sjednica povodom želje gospodina Pejovića da naprasno izađe iz komisije koja je ispitivala ugovor između WTA i Opštine Budva, onda su nosioci takve vlasti ne samo neozbiljni i nesposobni, nego i politički potpuno neodgovorni“, ocijenio je Čučka.

On je poručio da predstavnici Crnogorske u SO Budva uvijek argumentovano nastupaju u politici.

„Dobre stvari istaknemo i pohvalimo, ali i loše moramo precizno i tačno da imenujemo kako bismo uslove života u našoj opštini mijenjali na bolje“, naveo je Čučka.

On je rekao da od Pejovića ne očekuju izvinjenje za uvrede koje im, kako je naveo, upućuje.

„Samo mu poručujemo da ćemo na sljedećim izborima u Budvi uz poruku da volimo Budvu imati više glasova od stranke koju predstavlja gospodin Pejović, a onda ćemo, na zadovoljstvo Budvana, da pokažemo šta znači dobro upravljanje našom opštinom“, zaključio je Čučka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.