Bojanić: Kandidovaću se za predsjednika države
Mladen Bojanić

Kampanja koja garantuje pobjedu

Bojanić: Kandidovaću se za predsjednika države

Ekonomista Mladen Bojanić saopštio je danas da će se kandidovani za predsjednika Crne Gore.

„Nakon sastanaka sa čelnicima političkih subjekata koji su me javno podržali i primljenih poruka podrške od raznih udruženja i pojedinaca, obaveštavam javnost da ću se kandidovati na predstojećim predsjedničkim izborima“, navodi se u izjavi Bojanića.

On je zahvalio svima na podršci i poručio da će njegova kampanja biti primjerena ekonomskim uslovima u kojima se nalazi Crna Gora.

„Kampanja sa vjerom u uspjeh, jasnih i nedvosmislenih poruka, lišena isprazne politikantske retorike, zasnovana na čvrstim argumentima i umjerenim riječima garantuje pobjedu, bez obzira na svima znane prepreke koje očekujem“,dodao je Bojanić.

Kako je naveo, građani Crne Gore će biti u prilici da se tokom kampanje upoznaju sa svim relevantnim detaljima koji su im potrebni za donošenje ispravne odluke.

„Izbor je pred njima - zauzdati vlast i zaustaviti autokratiju, ili sebe i svoje najbliže prepustiti na milost i nemilost nazajažljive vladajuće klike“, poručio je Bojanić.

On je kazao da vjerujem da su svi slobodni građani duboko svjesni trenutka u kojem se nalazi Crna Gora.

„Pa sa neskrivenim optimizmom očekujem njihovu podršku“, dodao je Bojanić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.