Portoriko: Iz vozila pucali na mlade ispred noćnog kluba, 5 mrtvih
Foto:CBS News

Portoriko: Iz vozila pucali na mlade ispred noćnog kluba, 5 mrtvih

Najmanje pet osoba ubijeno je u oružanom napadu koji se sinoć dogodio ispred noćnog kluba u karipskoj državi Portoriku.

Grupa neidentififikovanih napadača otvorila je vatru iz vozila na nekoliko desetina mladih koji su bili ispred bara u mjestu Kamerio, javlja Anadolija,

Napad se dogodio 30-ak kilometara od centra portorikanskog glavnog grada San Juana, a lokalna policija saopštila je da je u napadu život izgubilo najmanje pet osoba u starosti između 20 i 34 godine. Jedan maloljetnik je ranjen.

Portoriko je od početka godine poprište sigurnosne krize koja se ogleda u znatnom porastu oružanih napada u kojima je život izgubilo najmanje 130 osoba.

Uporedo s tim, portorikanska policija od početka godine radi u redukovanim kapacitetima zbog nezadovoljstva činjenicom da se godinama policajcima ne isplaćuju naknade za prekovremeni rad.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.