Vozači izbjegli nesreću: Na ulicu pala velika stijena (VIDEO)
Foto: Screenshot

Tajvan

Vozači izbjegli nesreću: Na ulicu pala velika stijena (VIDEO)

Nekoliko tajvanskih vozača imala je u utorak ludu sreću.

Zastrašujući prizor je kamerom na vozilu zabilježio 38-godišnji gospodin Tsai, koji je medijima prepričao da je samo trenutak ranije usporio jer ga je preticao kamion koji se takođe vidi na snimku, prenosi Radio Sarajevo.

"Silom je htio ispred mene prije ulaska u tunel. Pustio sam ga da prođe jer je s kamiona padalo kamenje i nisam htio da mi ošteti vozilo kupljeno prije samo tri mjeseca", prepričao je situaciju Tsai.

Za video su u međuvremenu saznale i tamošnje službe koje se brinu o sigurnosti na cestama, te je rečeno da je stijena pala s visine od tridesetak metara.

U saopštenju je takođe navedeno da je odron najvjerovatnije uslijedio kao posljedica potresa koji je zadesio taj kraj početkom februara.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.