Gostun: Zaplijenjeno 32 kg droge, uhapšen Beograđanin
Foto:MUP Republike Srbije

Na granici Srbije i Crne Gore

Gostun: Zaplijenjeno 32 kg droge, uhapšen Beograđanin

Pripadnici Uprave granične policije i Policijske uprave (PU) u Prijepolju zaplijenili su na Graničnom prijelazu Gostun, na ulazu u Srbiju, više od 32 kilograma marihuane.

Policija Srbije je tom prilikom uhapsila S. R. (1980) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

Marihuana je pronađena u automobilu "reno vensatis" beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljao S.R., prenosi Anadolija.

U specijalno pripremljenim bunkerima ispod zadnjih sjedišta otkriveno je 30 paketa, težine 32 kilograma i 116 grama ove opojne droge, potvrđeno je iz MUP- a Srbije. 

2018022422888844731065531Web

Foto:MUP Republike Srbije

Osumnjičenom je po nalogu višeg javnog tužioca određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužilaštvu u Užicu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.