U Godinju policija pronašla skoro 130 kilograma marihuane
Foto: Uprava policije Crne Gore

U Godinju policija pronašla skoro 130 kilograma marihuane

Postupajući na osnovu operativnih saznanja, policijski službenici Sektora granične policije su u mjestu Godinje koje pripada opštini Bar, spriječili krijumčarenje veće količine opojne droge marihuane, ukupne težine 128.8 kilograma.

"Naime, postupajući po operativnim informacijama u odnosu na krijumčarenje narkotika, policijski službenici Sektora granične policije su pretragom terena u mjestu Godinje pronašli vozilo podgoričkih registarskih oznaka u kojem su se nalazili putna torba i dva džaka. Preduzimajući dalje mjere i radnje u skladu sa zakonom, u saradnji sa službenicima Regionalnog centra bezbjednosti "Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Bar, ustanovljeno je da se u navedenoj torbi i džakovima nalazi 129 pvc pakovanja sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine 128.8 kilograma", saopšteno je iz Uprave policije.

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

U nastavku daljih aktivnosti službenici Sektora za borbu protiv kriminala u saradnji sa službenicima Sektora granične policije preduzimaju mjere i radnje u cilju utvrđivanja i identifikaciji lica koja su učestvovala u krijumčarenju i transportu ovih narkotika.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.