Levandovski: Želim dati sve od sebe za Bajern, ne razmišljam o drugim klubovima
Foto:AFP

Levandovski: Želim dati sve od sebe za Bajern, ne razmišljam o drugim klubovima

Napadač Bajerna iz Minhena Robert Levandovski (29) je izjavio da ne razmišlja previše o mogućim transferima u neke druge klubove.

"Ne razmišljam o svojoj budućnosti niti sam dio razgovora o transferima. Trenutno igram za Bajern i želim dati sve od sebe za ovaj klub. Jedino sam na to fokusiran u ovom momentu", rekao je Levandovski novinarima.

Inače, poljskog fudbalera već dugo mediji povezuju s Real Madridom.

"Ako bih sada razmišljao o spekulacijama koje me povezuju s Madridom, ne bih bio dovoljno skoncentrisan, što bi moglo uticati na moje nastupe u Bajernu", kazao je Levandovski.

Na kraju je još dodao kako vjeruje da Bavern može osvojiti Ligu šampiona ove godine.

"Ne bi bilo nikakvo iznenađenje da Bajern osvoji Ligu šampiona", rekao je napadač.

Inače, Bavarci u utorak u osmini finala Lige šampiona dočekuju turski Bešiktaš.

Poljak je u Bajern stigao u ljeto 2014. godine iz Boruije Dortmund i za to vrijeme je u dresu bavarskog tima postigao 137 golova.

Anadolija

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.