Spriječeno samoubistvo na Vračaru, vatrogasac povrijeđen, drama trajala dva sata
Ilustracija

Beograd

Spriječeno samoubistvo na Vračaru, vatrogasac povrijeđen, drama trajala dva sata

Pripadnici srpskog MUP-a spriječili su jutros jednu osobu da izvrši samoubistvo skokom s drugog sprata kuće u Vardarskoj ulici na Vračaru, a prilikom intervencije lakše je povrijeđen jedan vatrogasac, saznaje "Blic".

Hitna pomoć primila je poziv oko 4 sata i 25 minuta iz Vardarske ulice, a na lice mjesta pozvani su i vatrogasci da asistiraju policiji.

Drama je potrajala skoro dva sata, nakon čega je osoba odgovorena od namjere i bezbjedno evakuisana sa krova.

- Vatrogasac je uganuo nogu prilikom intervencije i prevezen je u Urgentni centar - kaže portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.